Objevte kouzlo pečení domácího chleba. Je to pochoutka. A jen vy sami si můžete upéct ten nejlepší.
Je tu několik pro, proč kváskový chléb zařadit do každodenního jídelníčku.
Kváskový chléb láká nejen skvělou chutí, představuje také slušnou porci vlákniny. Typická vůně a lehce nakyslá chuť domácího chleba po chlebovém kvásku je nezaměnitelná. Žitný kvásek je zároveň ideální způsob kypření těsta. Právě díky přirozeně dlouhé fermentaci, oproti klasickému kvasnicovému pečivu, je kváskový chléb trvanlivější a lépe stravitelnější a díky použitým surovinám má vysokou výživovou hodnotu. Udělejte si radost a upečte si svůj domácí kváskový chléb.
Přinášíme návod: Jak mít přípravu kváskového chleba „v malíčku” a přitom znát porci na svém talíři.
Program JL Menu má vychytávku a tip: